dimecres, 19 de setembre del 2012

Xerrada-taller sobre coaching, PNL, tapping i constel•lacions familiars



Aquest divendres 21 de setembre a les 18:00 hores s’ha programat   dins de les jornades de portes obertes i de forma gratuïta una Xerrada-taller a càrrec de Eva Mohedano. Es tractaran diverses disciplines i programes.

COACHING: el coaching és un procés de autodescobriment i aprenentatge personalitzat i confidencial. El paper de coach es acompanyar-te perquè trobis les teves respostes en el que desitges aconseguir. Gaudeix veient-te créixer en qualsevol aspecte que tu decideixis de la teva vida personal o professional

PNL (Programació NeuroLingüística): PNL és com a un programa per al teu cervell, i tu prens les decisions enlloc que el teu cervell les prengui per tú.

TAPPING: amb el tapping reequilibrem el sistema energètic del nostre cos, permetent resoldre les qüestions emocionals pendents, que són la causa principal de moltes de les malalties físiques, disfuncions psicològiques i limitacions en el desenvolupament personal.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS: estar en harmonia amb el teu entorn de persones fa que et sentis en harmonia amb la vida.

No et creguis res… experimenta-ho tu mateix i treu les teves pròpies conclusions!
SI VOLS CANVIAR ...VINE!!!

Per apuntar-se envieu un mail a info@spa-i-salut.com , sol·licitant assistència. També ho podeu fer trucant al telèfon 977 643777 o passan personalment per les instal·lacions. Places limitades, prioritat en ordre d'inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada