divendres, 14 de setembre del 2012

S’inicien les classes al nou centre d’Spa i Salut



Aquest dilluns 10 de setembre han arrencat les classes al nou centre d’Spa i Salut amb una sessió de ioga hatha. Més d’un centenar de persones hauran participat aquesta primera setmana en les classes programades, que han estat gratuïtes perquè els usuaris hagin pogut provar les diferents disciplines i valorar els professors i professores. La setmana vinent continuen les portes obertes d’Spa i Salut, en què es podrà continuar provant gratuïtament l’oferta del centre.

En la imatge que acompanya aquest article podeu veure la classe de pilates que s’ha fet aquest dijous 13 de setembre a les 21:00 hores. És una classe que ja es pot confirmar que serà definitiva cada dimarts i dijous. És un grup de dotze persones que ja està muntat d'un altre lloc i que ara volem fer la classe al centre.

Durant aquesta setmana les diferents activitats que s’han fer són ioga hatha, taixi-xi kung, pilates, reiki, kinesologia i Bols de quars.

Per apuntar-se a les diferents activitats, es pot fer a través del correu electrònic info@spa-i-salut.com, al telèfon 977 643 777 o per missatge intern al Facebook de Josep Maria Espina Valero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada