dijous, 11 d’octubre del 2012

Recupera la flexibilitat i millora la teva manera de viure amb el Txi-Kung



El TXI-KUNG  és la mare d’altres pràctiques com el ioga, el reiki i el tai chi. És una meditació en moviment que estimula la respiració, relaxació, acte massatge per augmentar l’energia vital i mantenir una salut equilibrada.  Adequat a qualsevol edat, reconegut com un mètode terapèutic ja que són exercicis simples i harmoniosos.

El Txi-Kung, mes conegut com la gimnàstica xinesa, és molt més que una sèrie de moviments lents i sense esforç físic. L’origen del Txi-Kung es remunta als 5.000 anys d’antiguitat, i es tradueix com a "domini de l’energia". El Txi-Kung ens fa sentir la nostra energia interna, ens ajuda a equilibrar-la, vivint la nostra vida amb un sentit més harmònic.

Cos, ment i esperit es reconeixen com a parts d’un TOT, portant-nos mitjançant els exercicis de Txi-Kung, a un autoconeixement del nostre ésser. Recupera la teva flexibilitat i permet-te d’obrir nous camins cap a l’alegria de viure de cada moment.

Tècnica mil·lenària amb la qual podràs:

• Aprendre tècniques específiques per incrementar l’energia física, fortalesa i resistència corporals.
• Realitzar exercicis i sèries per ampliar la respiració i capacitat, relaxar o activar el seu cos segons l’activitat que desenvolupi.
• Desenvolupar sèries, exercicis i seqüències de moviments que milloren i equilibren l’estat general dels òrgans en harmonia amb el cos, amb l’entorn i la Naturalesa a través de les estacions.

Per apuntar-se envieu un mail a : info@spa-i-salut.com , sol·licitant assistència.També ho podeu fer trucant al telèfon 977 643777 o passan personalment per les instal·lacions. Places limitades, prioritat en ordre d'inscripció.

CHI KUNG
Instructora de TAI Txi-kung Terapèutic.
FABIENNE STRENS
APUNTA’T a les classes a SPA i SALUT Dijous 09:15h i a les 19:15h – Dimecres 15:00h US ESPEREM !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada