dilluns, 20 d’agost del 2012

Un nou centre, més serveis



El  nou centre que estem a punt d’obrir al número 18 del carrer Baix de Sant Pere de Torredembarra neix com a millora de serveis de Spa i Salut. Intentem buscar l’alternativa natural per a problemàtiques de origen muscular, articular i mental, tot a través de la salut integral, prevenció i qualitat de vida.

En el Centre hi haurà tres tipus de tractaments amb diferents professionals:

1. Teràpies manuals: massatges, osteopatia, reiki, acupuntura, kinesiologia i altres.

2. Teràpies consulta: naturopatia, homeopatia, dietètica i nutrició, metge esportiu i altres.

3. Activitats de grup: gimnàstica postural i estiraments, ioga (Hatha i Kundalini), tai xi i chi kung, pilates, constel·lacions familiars, tècniques de relaxació i meditació,  tècniques per reducció de l’estrès, concerts  i altres.


Però hi ha molt més. En aquest nou centre ens volem adaptar al client. Si hi ha alguna de les teràpies que et puguin  interessar o vols saber més, et podem informar si vens personalment al nostre centre o per correu electrònic a info@spa-i-salut.com. T’enviarem informació, invitacions, descomptes i totes les promocions d’inici del nou Spa i Salut.  També estem a les xarxes socials i pots fer-te seguidor d’Spa i Salut pots fer-te seguidor  a Facebook i Twitter, on podràs veure a diari totes les novetats i informació del centre.

I estigues molt atent perquè a partir de setembre oferirem unes JORNADES DE PORTES OBERTES, on podràs veure i provar totes les classes de forma gratuïta, assistir a xerrades informatives de les teràpies, sorteig de massatges GRATIS, i molt més… No t’ho perdis, apunta’t sense compromís. Tindràs prioritat en l’ordre d’inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada