dijous, 6 de setembre del 2012

El nou centre d’Spa i Salut obre les portes el 10 de setembre amb dues setmanes de portes obertes



El nou centre d’Spa i Salut, situat al número 18 del carrer Baix de Sant Pere de Torredembarra, obre les portes el dilluns 10 de setembre i ho fa d’una manera especial: amb dues setmanes de PORTES OBERTES. Durant aquest període, els antics i nous clients d’Spa i Salut podran participar de forma gratuïta en classes i altres activitats que  anirem programant durant aquestes dues setmanes.  Per apuntar-se envieu un mail a info@spa-i-salut.com, sol·licitant assistència. Places limitades, prioritat en ordre d'inscripció.


Les primeres classes ja estan programades:

- Dilluns dia 10 a les 11:00h i a les 18:30h TAIXI - XI KUNG a càrrec Fabienne.
- Dilluns dia 10 a les 09:15h i a les 20:00h IOGA (Hatha) a càrrec d'Anna.


I no només això! Els i les participants a les classes podran valorar els monitors a través d’un test ràpid per avaluar la idoneïtat per dirigir el grup. Des d’Spa i Salut considerem molt important el “feeling” entre els professors i els alumnes de les diferents activitats. La resposta del test podrà ser anònima o no i en el primer cas s’entrarà en un sorteig de massatges gratis. També es faran xerrades informatives de les diferents teràpies.

Les noves instal·lacions del centre Spa i Salut són més grans i funcionals que les anteriors, un espai que ens permetrà augmentar els serveis i els professionals que hi treballen. Disposem de 150 metres quadrats distribuïts seguint la tècnica del feng shui en una recepció, dues sales de teràpia manual, una sala de consulta i una sala polivalent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada