dijous, 30 d’agost del 2012

El 10 de setembre obrim el nou Spa i Salut amb dues setmanes de portes obertes

El nou centre de Spa i Salut, situat al número 18 del carrer Baix de Sant Pere, ja té data d’obertura: el proper 10 de setembre. I ho farem amb dues setmanes de Portes Obertes. Durant aquest període, els clients i clientes actuals i qualsevol persona que vulgui apuntar-s’hi podran provar les diferents activitats que oferim i que podeu consultar aquí.

Els participants a les classes podran valorar els monitors a través d’un test ràpid per avaluar la idoneïtat per dirigir el grup. Des d’Spa i Salut considerem molt important el “feeling” entre els professors i els alumnes de les diferents activitats. La resposta del test podrà ser anònima o no i en el primer cas s’entrarà en un sorteig de massatges gratis. També es faran xerrades informatives de les diferents teràpies.

Les noves instal·lacions del centre Spa i Salut són més grans i funcionals que les anteriors, un espai que ens permetrà augmentar els serveis i els professionals que hi treballen. Disposem de 150 metres quadrats distribuïts seguint la tècnica del feng shui en una recepció, dues sales de teràpia manual, una sala de consulta i una sala polivalent.

Estem preparant activitats novedoses com per exemple el Ioga infantil, ideal per a nens i nenes hiperactius o molt inquiets i també Ioga jove, destinat a la franja d’edat de 12 a 7 anys amb l’objectiu que millorin en els estudis augmentant la capacitat de concentració i adquirint tècniques de concentració.

Una de les claus d’aquest nou centre és voler-se adaptar al client i a través del correu electrònic info@spa-i-salut.com o venint a la recepció del mateix centre es pot obtenir més informació. També us recordem que Spa i Salut ha fet una aposta important per  les xarxes socials, amb un bloc i comptes a Facebook, Twitter i Youtube, on es poden veure a diari totes les novetats i informació del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada